Jag har aldrig följt en kokbok, i stället har jag skapat min egen superenkla -It´s all about food.
Alla rätter är vegetariska eller bestående av fisk, fågel samt skaldjur, och de flesta ingredienser kan ersättas eller ändras i kvantitet.
För tillfället är den här bloggen mer som min matdagbok, även om såklart inte allt jag äter läggs upp.
tisdag 29 april 2008
solros-och pumpabröd:
Nu har jag bakat bröd igen; samma recept som nedan, fast den här gången med riklig fyllning av pumpafrön och saltade solrosfrön samt en tesked honung i det fingervarma vattnet med olja som jästen smulas i.
.
2 kommentarer:
Anonym
sa...
guuud vilka fina bilder o man blir verkligen inspirerad av dig.
Brödet var jättegott! Martin fick en sån till frukost med ost, ägg och kalkon nyss, hihi. Baka eget bröd är ju allra bäst! Kul att du hittat hit Louise! Kram.
2 kommentarer:
guuud vilka fina bilder o man blir verkligen inspirerad av dig.
var brödet gott?
i så fall ska jag härma dig, stor kram/ Louise
Brödet var jättegott! Martin fick en sån till frukost med ost, ägg och kalkon nyss, hihi. Baka eget bröd är ju allra bäst! Kul att du hittat hit Louise! Kram.
Skicka en kommentar