Jag har aldrig följt en kokbok, i stället har jag skapat min egen superenkla -It´s all about food. Alla rätter är vegetariska eller bestående av fisk, fågel samt skaldjur, och de flesta ingredienser kan ersättas eller ändras i kvantitet. För tillfället är den här bloggen mer som min matdagbok, även om såklart inte allt jag äter läggs upp.
söndag 8 mars 2009
Favorit-frön:
Som ett tillägg till linsgrytan och brödet nedan är detta favorit-frön, som inte bara är goda i mat utan även som de är. Solroskärnor saltade brukar jag ha i sallader och som snacks, medan de osaltade brukar läggas i bröden jag bakar. Sojabönorna är ett superbra mellanmål med jättemycket proteiner och bra fetter. Smaskens!
.
Kom ihåg att hembakat bröd inte innehåller en massa konserveringsmedel, så frys in dem på en gång! Köpt bröd brukar kunna ligga framme länge utan att mögla (vilket för mig är väldigt skrämmande). Mer hembakat bröd åt folket och mindre tillsatser, alltså!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar