Det har blivit dåligt med uppdateringar, dels pga. heltidsstudier och halvtidsjobb, och dels pga. lite slarveri med mat eller helt enkelt samma gamla rätter som vanligt.
Idag är jag dock sugen på rotfrukter i ugnen! Superlätt och gott. Skär bara favoritrotfrukterna i klyftor/bitar och lägg på bakplåtspapper. Pensla med lite olivolja om du vill, och krydda med salt och peppar. 225 grader i typ 20-30 minuter. Till detta blir det nog fisksoppa. Yum.
3 kommentarer:
Det gjorde jag och syrran endel förut, och det blir alltid jättegott. Och enkelt är det. Och billigt. Bara fördelar.
Eller hur! Bara fördelar! I love it. Jag har nog fått det från mormor, hon gör och har "alltid" gjort sånt här. MUMS!
det bjöd min kompis på i hwelgen ihop med fisk och det var gott. ska göras här hemma absolut
Skicka en kommentar