Jag har aldrig följt en kokbok, i stället har jag skapat min egen superenkla -It´s all about food.
Alla rätter är vegetariska eller bestående av fisk, fågel samt skaldjur, och de flesta ingredienser kan ersättas eller ändras i kvantitet.
För tillfället är den här bloggen mer som min matdagbok, även om såklart inte allt jag äter läggs upp.
torsdag 29 maj 2008
sommarmiddag:
Sallad med tonfisk i olja, cashwenötter, tomat och rödlök, ett kokt ägg samt baguette med hemmagjort vitlökssmör, mums! (vitlökssmör: smör/olivolja med vitlökspulver, lite curry och oregano. Bre på och in i ugnen!)
.
2 kommentarer:
Anonym
sa...
Jag brukar pressa riktig vitlök och blanda med smör till vitlöksbaguetter. Yumma!
2 kommentarer:
Jag brukar pressa riktig vitlök och blanda med smör till vitlöksbaguetter. Yumma!
brukar jag med, men färska vitlöken var slut! :)
Skicka en kommentar