Oljan ska bara användas i sallader och har en väldigt stark smak, så det räcker med en liten gnutta. Mycket god, faktiskt. Och den passade utmärkt till dagens middag - se bild ovan!
Jag har aldrig följt en kokbok, i stället har jag skapat min egen superenkla -It´s all about food. Alla rätter är vegetariska eller bestående av fisk, fågel samt skaldjur, och de flesta ingredienser kan ersättas eller ändras i kvantitet. För tillfället är den här bloggen mer som min matdagbok, även om såklart inte allt jag äter läggs upp.
onsdag 20 oktober 2010
Österrikisk pumpakärneolja...
Oljan ska bara användas i sallader och har en väldigt stark smak, så det räcker med en liten gnutta. Mycket god, faktiskt. Och den passade utmärkt till dagens middag - se bild ovan!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Ӏ'm sorry, i an additional question. Which makes the very best menthol e liquid?
Review my web-site green smoke
It's hard to come by knowledgeable people about this topic, but you sound like you know what you'rе
talking about! Тhankѕ
Feel freе to surf to mу page :: http://cubiclerelief.com
Prova på toppen av ett glas ägglikör för en nötig upplevelse. Svep allt tillsammans för att inte separera smakerna.
Jätte bra blogg! Tack så mycket :)
Skicka en kommentar