onsdag 20 oktober 2010

Österrikisk pumpakärneolja...

När jag var i Wien för ett par veckor sedan köpte jag med mig deras klassiska pumpakärne-olja hem (Jag ÄLSKAR att gå i mataffärer i olika länder och testa deras lokala specialiteter!). Jag hade aldrig testat den här oljan förut, vilket jag för första gången gjorde idag. Döm om min förvåning när den var svart! (eller egentligen säkert mörkgrön).

Oljan ska bara användas i sallader och har en väldigt stark smak, så det räcker med en liten gnutta. Mycket god, faktiskt. Och den passade utmärkt till dagens middag - se bild ovan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ӏ'm sorry, i an additional question. Which makes the very best menthol e liquid?

Review my web-site green smoke

Anonym sa...

It's hard to come by knowledgeable people about this topic, but you sound like you know what you'rе
talking about! Тhankѕ

Feel freе to surf to mу page :: http://cubiclerelief.com

Deepblue sa...

Prova på toppen av ett glas ägglikör för en nötig upplevelse. Svep allt tillsammans för att inte separera smakerna.